Auto Jehona – Spare parts

ÇFARË MUND TË BËJM PËR JU

 
Deri 60 000 PJESË KËMBIMI

ASGJE SESHTE E PAMUNDUR TE NE !

Sot, AUTO JEHONA është një shpërndarës kryesor me pakicë dhe shumicë në gjithë teritorin e Republikën e Kosovë dhe jashtë saj..

SEKTORI SHITËS

Depo Cagllavicë

10000 Pristinë Kosovo

Tel.no. +383 (0) 44 174 921

Cilësia e pjesëve origjinale

Furnizues I çertifikuar dhe të besueshëm ofron cilsinë e plotë të pjesëve të makinave. Nga AutoJehona.com ju merrni pjesë të markës së lartë.

Stafi profesional i ekipit tonë do t'ju mbështetës dhe ndihmojë gjithmonë në kërkimin tuaj.

Kliko & Mblidhni

Shtoni pjesët që dëshironi të blini në shportën tuaj dhe drejtojeni arkën. Në arkë, zgjidhni "Kliko & Mblidhni" si metodën tuaj të shpërndarjes dhe paguani për porosinë tuaj në internet. Sapo të keni marrë email-in tuaj të konfirmimit, përpara se të grumbulloni porosinë tuaj nga dega jonë.

Marka origjinale

Furnizues i çertifikuar, I besueshëm që ju ofronë cilsinë e plotë të pjesëve të makinave. Nga AutoJehona.com ju mund të merrni pjesë të makinave të markës së lartë.

I
 
 

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

 
Albanian