Kompanija – Auto Jehona
parallax background

THEMELUAR
MË SHUMË SE
25 VITE

AUTO JEHONA

Mbi 60.000 pjesë të makinave dhe pajisjeve

Autojehona.com është një nga shpërndarësit më të mëdhenj të pjesëve dhe aksesorëve të makinave në Republikën e Kosovës. Ne jemi te specializuar ne furnizimin dhe shperndarjen e te gjitha pjeseve te automjeteve dhe aksesoreve si psh, pllakat e frenave, disqet e frenave, blades fshirese, bulbs, bateri, si dhe shume dhe shume produkte te tjera të cilat janë në dispozicion për të porositur online sot.

Ne blejmë në masë që ju të kurseni

Ne blejmë sasi të madhe dhe krijojmë partneritete afatgjata me furnizuesit për të siguruar marrëveshjen më të mirë dhe çmimin më të mirëpër ju

Kemi garancion në shumicën e pjesëve

Ne ofrojmë garancion për shumicën e produkteve tona duke siguruar një brengë.

AUTO JEHONA
Një një emër të cilit mund t’i besosh

100% Është gjithmonë në shërbimin tuaj.

AUTO JEHONA

parallax background

NA KONTAKTONI


Shkruani informacionin tuaj dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

 
Albanian