Wunder SH.P.K – Auto Jehona

ÇFARË MUND TË BËJM PËR JU

 
WUNDER SH.P.K

ASGJË SËSHTË E PAMUNDUR TE NE !

WUNDER SH.P.K është një shpërndarës kryesor i filterave me pakicë dhe shumicë në gjithë teritorin e Republikën e Kosovë..

SEKTORI SHITËS

Depo Cagllavicë

10000 Pristinë Kosovo

Tel.no. +383 (0) 44 174 921

Cilësia e pjesëve origjinale

Prodhuesi I çertifikuar dhe të besueshëm ofron cilsinë e plotë të çdo loji të filterave për çdo cilsi të makinave. Nga Wunder SH.P.K ju merrni filtera të cilsis së lartë..

Stafi profesional i ekipit tonë do t'ju mbështetës dhe ndihmojë gjithmonë në kërkimin tuaj.

Kliko & Mblidhni

Shtoni pjesët që dëshironi të blini në shportën tuaj dhe drejtojeni arkën. Në arkë, zgjidhni "Kliko & Mblidhni" si metodën tuaj të shpërndarjes dhe paguani për porosinë tuaj në internet. Sapo të keni marrë email-in tuaj të konfirmimit, përpara se të grumbulloni porosinë tuaj nga dega jonë.

Wunder Filtera

Prodhues i çertifikuar, I besueshëm që ju ofronë cilsinë e plotë të çdo lloji të filterve. Nga Wunder SH.P.K ju mund të furnizoheni me filtera të kualitetit të lart për çdo makinë.

I
 
 

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Albanian