Kontaktet – Auto Jehona
 

www.autojehona.com +383 (0) 44 174 921

 

Lokacionet

Auto Jehona Pristine

Depo Cagllavice

Tel.no.+383 (0) 44 174 921

[email protected]

Auto Jehona Dragodan Prishtinë

Rr. Ahmet Krasniqi

Tel.no.+383 (0) 38 604 334

[email protected]

Auto Jehona Mitrovice

Rr. Mbreteresha Teute

Tel.no+383 (0) 45 300111

Tel.no+383 (0) 28 537557

[email protected]

Auto Jehona Vushtrri

Rr. Rrustem Hyseni

Tel.no.+383 (0) 49 819219

[email protected]

Auto Jehona Ferizaj

Rr. Rexhep Beslimi

Tel.no.+ 383 (0) 049 502 272

[email protected]

Auto Jehona Gjakovë

Rr. Skenderbeu Nr.108

Tel.no.+ 383 (0) 44 123 027

[email protected]

NA DËRGO NJË MESAZH

Shkruani informatat tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

  Ekipi ynë

  Astrit

  Menaxher Shitës


  Auto Jehona është gjithmonë në shërbimin tuaj

  Petriti

  Senior Shitës


  Auto Jehona është gjithmonë në shërbimin tuaj

  Enisi Vushtrri

  Senior Shitës


  Auto Jehona është gjithmonë në shërbimin tuaj

  Auto Jehona

  Senior Shitës


  Auto Jehona është gjithmonë në shërbimin tuaj
  Albanian